Archive for the 'aktiviti' Category

15
Jun
09

Salam Kembali…

hye..salam kembali…

dah hampir 2 bulan blog ni sepi tanpa posting terbaru..

So…selama aku senyap menyepi ni..bukan bermakna aku berenti terus dari berphotography..

tapi…aku x sempat nk postada beberapa shoot & event yg telah diamanahkan kepada aku untuk aku mengshootkan aksi2 meraka yg terlibat…

So..dengan ini…byk la gambar2 yg leh aku post kan kat sini nnt..(insya’allah…) ok lah..antara2 aktiviti aku utk beberapa ketika ni..

aku tgh gila men White studio kepunyaan kwn aku .. a.k.a otai Markless..

mmg layan abis…

utk tidak aku syok sorang diri…

aku akan kongsikan kat korang suma…(mcm la ramai sgt view blog aku neh)…

So terimalah….

Rasaksa Afro vs Gelagat Kecik

Photobucket

Gelagat Kecik pose ala2 model suar dalam Kiki Lala…

Photobucket

Gelagat Kecik Peluk Bantal ….kunun cute la ni…

Photobucket

Bro Markless a.k.a otai…

Photobucket

Behind The Scene…Next Top Model

Photobucket

The Special..

Photobucket

Photobucket

Cradit to Markless sebab shoot Gambar dibawah ni..

Advertisements
05
May
09

Grand Outing Digital Mukmin (DM) bersama Ustaz Azhar. # 3

Sambungan lagi Grand Outing DM pada 28 april 2009..
byk gambar yg telah si shoot..
nk penuh Memory 8GB CF card aku nih!..kekeke

ok la..ada photogroup lagi..kali ni 3/4 full group..

Berdiri dari kiri : Muslim Rocker, Zakiah, Bruse Willis, Tagaiaz, Aizen, Ustaz, Pok Mang, Greenboy

Duduk dari kiri : Fahmie.Alias, Palie, Royalfinger, Gozali, Mario, Markless.

ok utk kali ni..EDISI candid!

pali skodeng bunga

tagaiaz bosing macho!

Bruce Willis a.k.a the bodyguard!

shopping sakan Markless..cari modal pujuk awek ke bro??

bersatu teguh …bercerai kita kawin lagi..leh ke para isteri?? 😀

ustaz the leader..suma follow ustaz dlm outing ni..!!

04
May
09

Sambungan Grand Outing Digital Mukmin. #2

ok…sambungan grand outing Digital Mukmin…

EDISI makhluk bukan manusia…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
EDISI model VOL. 1

Photobucket

Usia Berbeda..minat yg sama…

Photobucket

CLS la skali… 😛

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Akhil Hay 20thn akan datang!! wkakakakakaka  😀

25
Apr
09

saje2 post..sementara menunggu posting mendatang

Portraits in Digital Painting Style

Photobucket

Photobucket

untuk tidak membiarkan blog ni mcm sunyi je..
sementara post yg berikutnya di poskan..
so aku post la beberapa pic yg aku amik dowaktu lapang…

so..

tgk je la..

Pemandangan/Landscape

Photobucket

Photobucket

Bokeh

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket